Wie zijn wij? - KlasseStudent
51
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over ons

Docenten krijgen vaak extra taken toegewezen waar ze eigenlijk geen tijd voor hebben. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het geleverde werk óf betekent dat de docent langer door zal moeten werken. Om het personeelsbestand van de school gezond te houden, is het belangrijk om de werkdruk in toom te houden. Onder anderen de gevolgen van het docententekort veroorzaken nogal eens problemen. KlasseStudent denkt mee in de mogelijkheden voor het verlagen van de werkdruk, zowel binnen als buiten de klas.

Het doel van het verlagen van de werkdruk, is dat stress en onrust in het team van de school worden voorkomen. Hiermee worden lange termijn gevolgen, zoals langdurige uitval, vroegtijdig verholpen.

Wij ondersteunen de school en haar team waar nodig, bijvoorbeeld in de administratie, door te surveilleren en door uitval op te vangen. In de praktijk zien wij dat dit voor iedere school anders is. Daarom komen wij graag langs voor een open gesprek!

Rick Geurten

Rick (28): Ik ben sinds 2019 onderdeel van KlasseStudent als Algemeen Directeur. Vanuit een master in Strategisch Management ben ik doorgestroomd vanuit de corporate wereld. Na 3,5 jaar continue tegen dezelfde bureaucratie aan te lopen heb ik besloten een andere weg in te slaan waar ik meer vrijheden heb. Ook heb ik het gevoel nu dat ik met meer inspirerende mensen werk.

 

Hiermee kan ik de toekomst van Nederland een stukje beter maken en kunnen we studenten beter onderwijzen en de werkdruk van docenten te verlagen. Een gesprek of discussie over de onderwijswereld of juist hulp nodig? Bel me gerust op 06 – 49 01 62 10!

RICK

Milou van Grunsven

Milou (26): Sinds 2014 werk ik KlasseStudent. Tijdens mijn studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven ben ik één dag in de week gaan werken op een Uitvalvrije school. Het onderwijs inspireerde mij zo dat ik een educatieve minor ben gaan volgen om mijn tweedegraads lesbevoegdheid voor natuurkunde te behalen.

 

Na het afronden van mijn master Real Estate Management & Development ben ik fulltime bij KlasseStudent gaan werken als Regiomanager in Eindhoven om deze stad op de kaart te zetten en om nog meer studenten te enthousiasmeren voor het onderwijs. Graag ga ik met onderwijs professionals in gesprek om van gedachte te wisselen. Bereikbaar ben ik op het nummer 06 – 55 88 47 91.

MILOU

Kunnen wij uw school helpen? Bent u benieuwd hoe wij werken? Of wilt u ons meehelpen met het ontwikkelen van innovatief onderwijs? We drinken graag samen een kop koffie om te kijken naar de mogelijkheden.