Het techniek college - KlasseStudent
1130
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1130,page-child,parent-pageid-960,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Het techniek college

Elke school heeft te maken met uitvaluren, welke vervelend zijn voor de leerling, de school en de docent. Vele scholen kiezen ervoor om de leerlingen tijdens een uitval uur aan het werk te zetten in een lokaal. Maar waarmee kunnen de leerlingen aan de slag als er ze geen huiswerk hebben?

'De lessen zijn samengesteld door universitaire studenten en hierbij is onderzoek gedaan naar de vaardigheden die zij graag meer ontwikkeld hadden tijdens hun middelbare school periode, om hun opleiding beter te kunnen volgen.”

Elke school heeft te maken met uitvaluren, welke vervelend zijn voor de leerling, de school en de docent. Vele scholen kiezen ervoor om de leerlingen tijdens een uitval uur aan het werk te zetten in een lokaal. Maar waarmee kunnen de leerlingen aan de slag als er ze geen huiswerk hebben?

Om te voorkomen dat deze uitvaluren ingevuld worden als de welbekende ophokuren, heeft KlasseStudent lesmappen ontwikkeld met academische vaardigheden. De lessen zijn samengesteld door universitaire studenten en hierbij is onderzoek gedaan naar de vaardigheden die zij graag meer ontwikkeld hadden tijdens hun middelbare school periode, om hun opleiding beter te kunnen volgen. Deze lesmappen sluiten aan bij de verschillende niveaus van de klassen en de verschillende interesses.

KlasseStudent heeft een Uitvalvrije School ontwikkeld, waarbij hoog opgeleide studenten leerlingen aan het werk zetten tijdens de uitvaluren. Tijdens deze opvang uren gaat de student aan de slag met opdrachten waarbij de leerling academische vaardigheden ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan opdrachten onderverdeeld in Hard Skils en Soft Skills. Hard skills zijn meetbare, kwantificeerbaar, functionele of technische vaardigheden. Soft skills zijn minder tastbaar en kunnen gezien worden als persoonlijke vaardigheden. Door de lesmappen, van KlasseStudent, kunnen leerlingen tijdens de uitvaluren zich academisch ontwikkelen onder leiding van een KlasseStudent. Op deze manier ontwikkeld een leerling zich niet alleen op het gebied van het curriculum, maar bereidt hij zich ook voor op vaardigheden welke benodigd zijn voor een vervolgopleiding of carrière.

Bekijk ons demo lesmateriaal

Vul je naam en emailadres in en download ons demo lesmateriaal.

Naam

Email

KlasseStudent is een initiatief dat wordt gesteund door:

Onze andere diensten

Werkdrukverlaging

Om het personeelsbestand van de school gezond te houden, is het belangrijk om de werkdruk in toom te houden. Onder anderen de gevolgen van het docententekort veroorzaken nogal eens problemen.

Persoonlijk Assistent voor de Leraar

De PAL kan begeleiding bieden tijdens reguliere lessen of taken overnemen waardoor de werkdruk van de docent verlaagd zal worden. Door de inzet van een PAL wordt het gemakkelijker voor de docent om de onderwijs gerelateerde taken af te krijgen.

Kansengelijkheid

Het doel van Kansengelijkheid van KlasseStudent is het voor elke leerling mogelijk te maken extra hulp te krijgen door examentraining en/of huiswerkbegeleiding.

Ben u benieuwd hoe wij werken? Of wilt u ons meehelpen met het ontwikkelen van innovatief onderwijs?