Innovatief lesmateriaal voor onderwijsvernieuwing - KlasseStudent
960
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-960,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Innovatief lesmateriaal

Om de scholen te helpen met het vernieuwen van haar curriculum of lesuitval tegen te gaan hebben we een aantal innovatieve lesmateriaal pakketten samengesteld. Lessen programmeren, academische vaardigheden en techniek met een rijk palet aan lessen, opdrachten en werkvormen. Gegeven door uw eigen docenten of onze studenten.

T en programmeren is helemaal hot! Maar welke docent is hier nou goed in, of wellicht kunt u geen geschikte kracht vinden. Daarom heeft Klassestudent de lessenreeks programmeren ontwikkelt die wij in afstemming met u kunnen geven aan niveau’s van VMBO tot en met VWO.

Voornamelijk bedoeld voor HAVO en VWO/Gymnasium niveau’s. Onderwerpen als mediawijsheid, CV maken, feedback geven en krijgen, Microsoft Office, marketing etc. komen hier aan bod. Tijdens opgevangen uitvaluren kan hier les uit gegeven kan worden indien er geen opgegeven huiswerk of lesprogramma aanwezig is.

Voornamelijk bedoeld voor VMBO niveau’s. Onderwerpen als roken, biologie, rechtspraak etc. komen aan bod in deze lesmap. Tijdens opgevangen uitvaluren kan hier les uitgegeven kan worden indien er geen opgegeven huiswerk of lesprogramma aanwezig is.

Om Primair onderwijs enthousiast te maken, of juist VMBO leerlingen een extra duwtje te geven richting een bewuste keuze voor een (technische) studierichting heeft Klassestudent de lesmap Techniekcollege ontwikkelt met eenvoudige en moeilijkere praktische vaardigheden.

Is een initiatief dat wordt gesteund door:

Wat Roos zegt over Klassestudent

Kansengelijkheid

Huiswerkbegeleiding en examentraining worden veel aangeboden, maar zijn niet voor iedereen toegankelijk. Een examentraining kost al snel €300 of meer en is er dus alleen voor de leerlingen met ouders die dit willen betalen. Om kansengelijkheid te creëren heeft KlasseStudent een manier ontwikkeld om examentraining en huiswerkbegeleiding zeer goedkoop aan te bieden.

Persoonlijk Assistent voor de Leraar

In 2007 heeft de DenkTank, een groep jonge denkers, een oplossing bedacht voor het maatschappelijk probleem het lerarentekort. De oplossing is het inzetten van een PAL, oftewel de Persoonlijke Assistent van de Leraar.

Klik voor meer info

Examentraining

Wil je voordat je examens beginnen een laatste boost? Zit je met een lastig vak waar je wat extra hulp bij kunt gebruiken? Of heb je behoefte aan persoonlijke tips over hoe jij je voor voor kunt bereiden? Dan zijn onze examentrainingen voor jou!

Huiswerkklas

KlasseStudent heeft huiswerkbegeleiding opnieuw bedacht. Door leerlingen vanaf het eerste moment op een goede manier om te laten gaan met afleiding, prioriteiten stellen en altijd een planning maken. Naarmate een leerling langer bij de huiswerkklas zit, wordt er ook meer aandacht besteed aan studievaardigheden, werkhouding (thuis en in de klas) en natuurlijk hoe je ook thuis jezelf aan het werk zet!

Bent u benieuwd hoe wij werken? Of wilt u ons meehelpen met het ontwikkelen van innovatief onderwijs?